top of page
Cover_new_site_Products-1090-х-463.png

Продуктова гама Vivasan - Здраве и красота от Швейцария

Швейцарската компания Vivasan е повече от 20 години на международния пазар и е представител на няколко големи швейцарски заводи производители - INTRACOSMED AG, ELIXAN AROMATICA GMBH, DR. DUNNER AG, GELPELL AG, COSVAL SPA, OSWALD NAHRUNGSMITTEL GMBH.

 

Фирмата предлага богата гама от над 300 продукта, насочена към здравословен и пълноценен начин на живот.  Използват се най-новите технологии и всички нововъведения се базират на последните научни изследвания в областта на профилактичната козметология и здравословното хранене. Екипът на Vivasan работи успешно с водещи специалисти от цял свят, инвестирайки в иновации и подобряване на продуктите, за да предложи най-доброто качество с грижа на здравето. Всички продуктови линии са създадени да донесат максимална полза на потребителите и да донесат видими и дълготрайни резултати.

Най-важните преимущества на продуктите Vivasan:


• не съдържат хормони, антибиотици, синтетични вещества

• съдържат натурални съставки и екологично чисти суровини
• са хипоалергенни
• имат продължителен и широк спектър на въздействие върху организма
• нямат странични действия
• прилагат се при всички възрастови групи
• не са тествани върху животни

Всички продукти са преминали система за многостепенен контрол. Гарантирано производство по световните стандарти за GMP,  сертификати NaTrue, ISO, BRC For Customer Products. Козметичната серия е без парабени, ГМО, силикони, синтетични оцветители и без 86 алергени! Продуктите имат, също така, висока биодостъпност (усвояемост от организма) и широк спектър на действие, подходящи за бебета, подрастващи, млади и възрастни хора.

Марката Vivasan включва изключително широка продуктова гама от:

- Етерични масла

- Хранителни добавки

- Витаминни напитки и сиропи

- Кремове за ръце и тяло 

- Кремове за лице

- Козметика за коса

 

 

- Устна хигиена

- Масажни масла

- Парфюми

- Декоративна козметика

- Супи

- Подправки

masla.jpg

Етеричните масла VIVASAN са 100%-ви натурални масла от най-високата степен на пречистване, произведени с помощта на най-нови био-технологии – по метода на парната дистилация, които позволяват да се съхранят важните компоненти придаващи на маслата физиологично активни свойства. 

Натурални етерични масла

добавки.png

Хранителни добавки

Хранителните добавки VIVASAN се произвеждат по най-високите европейски стандарти, изцяло натурални и абсолютно безопасни, изключително лесни за употреба и подходящи за всички въз- растови категории.

сиропи.png

Натуралните витаминно-минерални сиропи VIVASAN, които са запазили в състава си всички свойства на целебните билки, благодарение на използването на най-нови биотехнологии при тяхното производство, помагат на нашият организъм да остава млад и здрав през цялата година

Витаминни напитки и сиропи

кремове.png

Кремове за тяло и ръце

супи.png

Здравословно хранене

препарат.jpg

Еко препарати за дома

козметика.png

Козметика за лице

парфюми.png

Парфюми

коса.png

Козметика за коса

деко.png

Декоративна козметика

дифузери.png

Дифузери

заводи Vivasan.jpg
bottom of page