top of page
9573.jpg

Казвам се Надя и се радвам, че имам възможност да споделя с вас както моята страст и интерес към здравословния начин на живот, чрез използване на природни продукти, така и бизнес моделa на мрежовия маркетинг, който според мен ще става все по-популярен заради всички предимства, които предоставя.

Аз съм инженер химик по образование и маркетинг специалист по професия. Професионалният ми път до момента ми даде възможност да натрупам опит в различни държави и международни фирми, както и на различни позиции, включително ръководни. Говоря свободно френски, италиански и английски и в момента живея и работя в Италия. Успехите в работата ми не бяха достатъчни, обаче, за да се чувствам реализирана и удовлетворена в това, което правя. Отдавна търсех възможност, чрез която да съчетая интересите си, да вложа натрупаните умения от професионалната сфера през годините и която в същото време да ми даде поле за изява, личностно развитие и доходи. Открих я в лицето на швейцарската фирма Vivasan и нейните прекрасни продукти, които използваме цялото семейство и за които бих искала да разкажа на повече хора.

Моят бизнес проект Aroma Green Expert е създаден с цел да помагам на всички, които искат да се грижат за здравето си и да постигнат вътрешната си хармония и баланс чрез природни средства. Също така, тази инициатива е едно средство, чрез което да открия "моите" хора - позитивни и отворени за нови идеи, готови да се развиват и да научават нови неща и с които да споделяме опит и знания, свързани с природосъобразния начин на живот.

Чувствам този проект по-скоро като мисия, отколкото като бизнес ангажимент. Надявам се да привлека още страхотни хора, които искат да бъдат част от един позитивно зареден екип и където могат да се развиват и да постигнат финансова независимост.

 

Защо ароматерапия? Много ми допада, това, което казва моята преподавателка по ароматерапия Доц. Анна Драганова, че "Няма болести, има само болни хора!". Вярвам, че всяка дисфункционалност на нашия организъм на физическо, психическо или емоционално ниво се дължи на факта, че сме се отдалечили от природата и от нашия вътрешен център на хармония и баланс. 

Не е лесно да открием баланса, но хубавото е, че има много природни методи чрез които човек може да възстанови тази хармония в себе си. Смятам, че всеки трябва да следва интуицията си и да търси своя начин, който най-силно отговаря на неговите разбирания и енергийни вибрации. Човек трябва преди всичко да бъде лекар сам на себе си! Няма универсални лекарства и универсални средства. Всеки организъм е различен и също така може да има нужда от различни неща в различни моменти. 

Влюбих се в етеричните масла от пръв поглед и не спирам да задълбочавам познанията си за тяхното благотворно въздействие на всички нива. За щастие срещнах един специален за мен учител Доц. Анна Драганова, която ми помага ежедневно да открия цялото богатство скрито в тези природни есенции, както и как да ги прилагам по най-добрия начин за превенция и лечение. Това, разбира се, е възможно, благодарение на швейцарската фирма Vivasan, към която съм консултант и която ни предоставя една уникална гама от природни продукти.

Надявам се да успея чрез всичко, което правя, да предам поне малко от знанията, които придобивам на вас и да помогна на всички, които желаят да бъдат по-здрави и вътрешно балансирани!

Преминати курсове и обучения:

"Networker Milionari" Masterclass на Stefania Lo Gatto - Номер #1 сред италианските предиемачи по network marketing в света /900 000 регистрирани бизнес партньори и с генерирани комисионни от продажби, възлизащи на 4.500.500$ на годишна база/

bottom of page